Företagsmassage – Massage på jobbet eller i hemmet i Hässelby.

Jag kommer ut till ert företag, eller hem till er det jag behöver är ett rum där jag kan vara för att genomföra mina behandlingar.

Er personal behöver bara ta en kort paus för att få sin massage. Många personer är positiva till massage men har svårt att få in det i sitt livspussel där kommer företagsmassagen in.

Vi provar oss fram hur ofta ni vill att jag kommer. Det vanligaste är att jag kommer en gång/per månad i en fast intervall.

Många företag i Hässelby och Stockholm har sett fördelarna med massage på jobbet.

Fördelarna med massage på jobbet är många, här listar jag några:

  • Massage sänker stressnivån
  • Personalen får mer energi och trivseln ökar vilket gör att de orkar presterar bättre på jobbet.
  • Välmående som massage skapar minskar risken för stressrelaterade sjukskrivningar.
  • Er arbetsplats blir mer attraktiv.
  • Personal som får regelbunden massage mår bättre och minskar sjukskrivningarna.

Mitt sätt att se på företagsmassage är att alla typer av företag och branscher har nytta av massage då personalen mår bättre av ett bättre energiflöde i kroppen. De personer som jobbar i t.ex. vården, byggbranschen, på kontor har alla nytta av massage på jobbet men av olika anledningar. Efter en inledande diskussion så anpassar jag massagen efter individen. Med regelbunden individuellt anpassad massage kan det skapa ett välbefinnande och göra musklerna smidiga, elastiska med ett energiflöde som släpper spänningar och som bidrar till minskat stresstillstånd.

Boka massage på jobbet kontakta mig för ett samarbete.

Varmt välkommen att boka massage på jobbet kontakta mig Sofia Nordgren för ett samarbete.