Visa dig själv lite omtanke och boka en massage hos mig

Jag heter Sofia och är utbildad friskvårdsmassör, min grund bygger på den svenska klassiska massagen

Massage

En stressad vardag; du spänner dig, sitter ”fel” när du arbetar. Du är inte ensam! Visa dig själv lite omtanke och boka en behandling hos mig. Behandlingen stödjer din egen kropps intelligens och din kroppssjälvläkande förmåga. Jag erbjuder dig en stund av avkoppling med en inkännande traditionell svensk klassisk massage. Massagen anpassas efter dina behov som finns för stunden. Jag arbetar med djupgående massage, så som triggerpunkter, men också med meditationsmassage. Vid triggerpunktsmassage går jag djupt ner och arbetar med musklerna och mjukar upp dem. Detta passar bra för dig som har stela och ömmande muskler. Meditationsmassage är rörelserna mycket lugna, och ska få dig att komma ner i en djup avslappning. Denna massage passar dig som har en stressig vardag eller bara vill komma ner i en lugn, meditativ stund. Massagen avslutas alltid med en avslappning som får dig att stressa av totalt. Då kroppen är en sammanlänkad konstruktion kan även de minsta bristerna i funktion vara orsaken till större besvär i andra delar av kropp och själ. Mina massagebehandlingar bygger sin grund på den svenska klassiska massagen som bland annat ökar blod och lymfcirkulation, gör musklerna smidiga och elastiska, ökar dess näringsupptag, är uppmjukande, avslappnande, får i gång energiflödet och bidrar till minskat stresstillstånd.

Varmt välkommen att boka en behandling hos mig, boka här!

Använd ditt friskvårdsbidrag till massage

Använd ditt friskvårdsbidrag till massage Går ditt friskvårdsbidrag snart ut? Du förköper enkelt din behandling här på vår hemsida och får kvittot direkt till din e-post. Ditt köp är giltigt i ett år.

Så använder du ditt friskvårdsbidrag: Gör köpet i presentkortsformuläret. Gör ditt köp personligt genom att fylla i ditt personnummer i friskvårdsbidragsrutan. Personnumret kommer då att stå med på kvittot.

Meditations
Massage

Den här massagebehandlingen fokuserar på att komma ner i ett meditativt tillstånd med hjälp av guidad meditation. Den går även ner på djupet och läker både sinne, kropp och själ. Du kommer tillsammans med mig och Maria Mondiamo (skapare av den guidade meditationen) kunna uppleva dig som helhet och känna hur energin flödar igen.

 

Triggerpunkts
massage

En triggerpunkt eller muskelknutor är en lättretlig punkt i muskelvävnaden som ibland kan skicka vidare smärtor till andra områden. Muskelknutorna kan delas upp i aktiva och latenta. En aktiv triggerpunkt är spontant smärtsam, medan en latent triggerpunkt endast gör ont vid tryck på punkten. Smärta från en triggerpunkt kan variera från lätt till mycket svår och rörelsehämmande. Det kan bland annat leda till nackspärr, men också andra symtom som huvudvärk, ischiasbesvär, tandvärk men också ångest och depression. Faktorer som kan utlösa triggerpunkter är:

 

 

Företags
massage

Jag kommer ut till ert företag. Det jag behöver är ett rum där jag kan vara för att genomföra mina behandlingar. Er personal behöver bara ta en kort paus för att få sin massage. Vi provar oss fram hur ofta ni vill att jag kommer. Det vanligaste är att jag kommer en gång/per månad i en fast intervall. Fördelarna med massage är många, här listar jag några:

Hemma massage

Är tiden knapp med vardagspusslet som ska hinnas med?

AfterWorkmassage

Boka en afterworkmassage till ditt företaget mellan kl.15-18.00 vardagar 

Friskvårdsbidraget är en skattefri förmån

Friskvårdsbidraget är en skattefri förmån som arbetsgivare kan välja att
ge till sina anställda. Tanken med bidraget är att skapa förutsättningar
för bättre hälsa och ökad trivsel på arbetsplatsen. Beloppet bestäms av
arbetsgivaren, men du kan som mest få 5 000 kronor per år. Om du
använder bidraget till en behandling som exempelvis massage får
aktiviteten inte kosta mer än 1 000 kronor per tillfälle.