Svensk klassisk Massage

Visa dig själv lite omtanke och boka en massage hos mig

Jag heter Sofia och är utbildad friskvårdsmassör, min grund bygger på den svenska klassiska massagen

Svensk klassisk massage

Den världsberömda Svenska Klassiska Massage är idag en populär behandlingsmetod världen över. Behandlingsform fokuserar på patienters spänningar, smärtor, stramhet, knutor som uppstått i muskler och kroppen.

Svensk Klassisk Massage skiljer sig mellan utövare. Man har inte helt enats hur behandlingsmetoden ser ut i detalj, men däremot är dess syfte alltid densamma, det vill säga, en muskelbehandling för generell avslappning och behandling utav värk och spänningar.

Uppvärmning sker alltid utav muskeln så som strykningar som påverkar musklernas blodcirkulation. Därefter kan en mer djupgående massage påbörjas så som triggerpunktsbehandling med starkare greppen och töjningar för att komma åt patienters spänningar, smärtor, stramhet, knutor som uppstått i musklernas djup. Metoder som används är bland annat en mix utav tryck, tapotement samt en rad töjningar och även ibland lättare stretch.

Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risker för framtida smärtor som orsakats på grund av stress, stelhet, med mera.Varför svensk klassisk massage?

Med kontinuerlig regelbunden massage minskar tröttheten i musklerna och även smärtan. Du blir rörligare, lugnare, och smidigare i kroppen. Det skapar även ett ökat välbefinnande genom att din intelligenta kropp skapar lugnande må bra hormoner som har en positiv påverkan på din kropp.Varmt välkommen att boka en behandling hos mig, boka här!